lørdag 4. juni 2011

Forloverne

Ingrid Riddervold
Ingrid er Helenes forlover. Helene ble kjent med Ingrid da hun og lillesøster Heidi kom flyttende til Ingrids gate tidlig på 90-tallet, før noen av dem hadde startet på skolen. Man har senere observert jentene i mangt et epletre på Byåsen. Ingrid og Helene har bygd legohus, skapt animasjonsfilmer som berører, fostret en stadig voksende barbiehestflokk og deler en god del intern humor. Ingen har dessuten bygget finere trehytter enn dette radarparet.

Ingrid har et påfallende talent for å skape vakre ting og er ofte omgitt av fargerike stoffer, tegnepapir, symaskin eller sittende foran sin kjære Mac. Skapertrangen førte henne til studier ved MI i Trondheim og videre til Melbourne i Australia, hvor hun fullførte sin bachelorgrad i grafisk design. Til daglig driver hun bedriften Ingrid Riddervold Design hvor hun selger egenproduserte ting basert på gjenbruk og nostalgi. Hvis du vil lese mer om bedriften hennes kan du gå inn på websiden http://jippijei.blogg.no/. Våren 2011 har hun også vikariert som lærer i kunst og håndtverk på Blussuvoll ungdomsskole. Ingrid bor på Byåsen sammen med sin litteraturstuderende kjæreste Hans Petter, samt den sjarmerende og eksentriske katten Isa. Det er naturligvis Ingrid som har laget de fine invitasjonene til bryllupet vårt!Martin Koren Nesheim
Martin er Karl Yngves forlover. De møttes da de begge startet på Viken folkehøgskole og har etter det hengt sammen som erteris. For eksempel bodde de sammen i fem år i et legendarisk kollektiv på Nardo. Martin har mange interessefelt, blant annet er han over gjennomsnittet interessert i traktorer og er medlem av Teposesamlerne i Trondheim. Sistnevnte forening har egen fane og går i 17.mai toget. Martins største interesse er nok likevel musikken. Han var, i likhet med Karl Yngve, med på å starte Kammerkoret Aurum i sin tid. I tillegg har han sunget i TSS og Knauskoret på Samfundet, og har de senere årene også vært dirigent for Knauskoret. Nylig kom det også opptil flere gladnyheter om Martins musikkarriere. For det første er han blitt ansatt som profesjonell korsanger i Trondheim symfoniorkesters kor og for det andre er han blitt tatt opp på Musikkonservatoriet i Trondheim med sang som hovedinstrument. Martin har studert i noen år før, og har blant annet bachelorgrad i muskkvitenskap og Praktisk-pedaogisk utdanning. De første par årene i Trondheim gikk han faktisk også på fysmat sivilingeniørlinja sammen med Karl Yngve. Martin er nærmeste nabo til samfundet, hvor han bor i en koselig leilighet sammen med forloveden Marièl. De skal også gifte seg i sommer, noe vi gleder oss veldig til!

2 kommentarer:

  1. :-D
    Hva med en presentasjon av resten av gjestene? hehe!

    SvarSlett
  2. Ja, vi får se. Mulig de kommer etter hvert ;)

    SvarSlett