torsdag 7. juli 2011

Toastmasteren

Vi er så heldige å ha fått Line Helganger som toastmaster på vår store dag.

Line kommer fra Modum kommune, en perle på Østlandet, skal vi tro turistnettstedene. - Og det gjør vi jo! I Modum finner vi blant annet erverdige Modum blaafarveverk, hvor Line har vært å finne som blant annet guide enkelte sommere.

Etter et år på Viken folkehøgskole i 04/05, flyttet hun til Trondheim for å studere. Der ble det bachelorgrad i kusthistorie, bachelorforypning i nordisk, og til slutt mastergrad i nordisk språkvitenskap. I vår leverte hun masteroppgaven sin "Finnes den ironiske tonen?" med strålende resultat.

Line er veldig flink til å synge. Hun synger i Kammerkoret Aurum sammen med Karl Yngve (og tidligere Helene), og har vært et trofast medlem siden starten i 2006. Hun har også hatt flere verv i koret gjennom årene. Line er ivrig tilhenger av de fire K'ene som var viktig i Aurums oppstart: Kake, Kaffe, Kor og Kos. L

Line skal flytte til Kongsberg til høsten, fordi forloveden hennes, Eivind, har fått seg fancy jobb der. Vi som blir igjen her oppe i Bartebyen synes dette blir litt trist.

Line er kjent for sine kjappe og vittige kommentarer, og gir dessuten verdens beste klemmer.

Føler du deg taletrengt den 6. august? Eller har du kanskje et innslag på luringa? Da er Line dama å kontakte! Du får tak i henne på tlf 901 53 951 eller e-post lhelgang@online.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar