søndag 25. mars 2012

Pacific Highway!

For english speaking/reading friends: Google translate is your friend!

Jeg tenkte at Red Hot Chili Peppers' Road Trippin' måtte være den ultimate sangen for dette blogginnlegget. Jeg kommer ikke til å skrive så sykt mye her (gjør jeg noen gang det, egentlig?), men dere får kose dere med masse solbilder fra turen vår ned fra San Francisco på Pacific Highway! Den tok sin tid, men det var verdt det! Det var en fantastisk fin biltur, med Stillehavet på den ene siden, og klipper og greier på andre siden. Tenk at det allerede har gått to uker siden bildene ble tatt! I dag er det ikke mye som minner om det, det regner i California, og jeg har vært på klinikken og øvd på Redcord sammen med Andrea. Karl Yngve har kost seg med Starcraft, og er for øyeblikket ute og løper, spreke mannen. I går var han med som prøvekanin i Redcord, og kanskje jeg publiserer et aldri så lite bilde av ham i tauene ved en senere anledning! Men uansett! Kos dere med bildene fra turen vår fra San Francisco til irvine! 

Etter å ha fått oss kaffe på Starbuck's kjørte vi sørvestover gjennom Purisima Creek og Tunitas Creek hvos det var masse store, fine trær! Vi tror det var Redwood-trær, men de var nok ikke så store som de man finner i f.eks Yosemite. Men fin stemning var det, der vi kjørte nedover og nedover på en tynn, svingete vei. Mmh! Skogen!

Koose på treet.


Ganske bra høyde på dem, da!

Tre med hull i! Njaaa, skeptisk! Med viten om at det finnes både Taranteller og Sorte Enker i området, hoppet jeg ikke inni der med en gang, akkurat.

Janina var litt tøffere!

Et småslitent hus på landet. Nesten som det lille huset på prærien, vet du. Hehe.

And the road goes on and on... endelig framme på Pacific Highway. Vi tok oss god tid, og stoppet flere plasser underveis på turen!
Foto: Janina LamøyFoto: Janina Lamøy
Living on the edge! (Foto: Janina Lamøy)


En fotograf på tokt.


Janina trekker inn den friske lufta!


Gliset vårt er klart til dyst! En lekker Mitsubihi i gullfarge.


"Njaaa...skeptisk!" Disse fuglene vi traff på en rasteplass lagde helt syke lyder, som minte meg om opptil flere dinosarlyder fra Jurassic Park. Haha! "Vræææh!"

"Hmm...ok da. Om nom nom!" Fuglehviskeren utøver sine kunster!

En av fuglene fattet enorm interesse for bilen vår. Kanskje det var på grunn av alle de ihjelskvisa dyrene som dekte hele bilen!

Turen fortsatte med nydelig vær, og det ene postkortmotivet etter det andre!

Torvhatten? Du her?

Nei, ikke noe hull. Da så.

Det varte og rakk før vi var fremme, og Månen beæret oss med sitt nærvær da mørket steg på. Full var den også. -Fy for skam! (Vitser har aldri vært min sterke side)

Hvis du noen gang får sjansen til å ta denne turen på Pacific Highway, så gjør det! Turen er lang, men nydelig!

Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar