tirsdag 10. april 2012

Påskefeiring i California


Ja, her har det vært feiret påske til den store gullmedalje! Vi har kost oss med besøk. Blant annet er Pappa, Gunnveig, Sivert, Sondre og Heidi her for tiden. I forrige uke hadde vi besøk av vår venn Ole, noe som også var veldig trivelig! Så her kommer noen bilder fra da Ole var på besøk.

Rendal hadde selvsagt gått til innkjøp av påskepynt! Blomster i hele huset, vet dere ;)
Her legges strategier for den kommende uken. Jeg tror det diskuteres strategier for Six Flags akkurat her. 
Vi tok Ole med til Newport Beach og viste ham Balboa. Her er skjørtet mitt som jeg blogget om tidligere. Da var det en kjole, og jeg lurte på om den skulle syes om. Det ble gjort, og sånn ble det! 

Ut mot havet...hehe.
Det ble også et besøk på Venice Beach, hvor denne eksentriske pianisten underholdt. 
Det ble tatt ansvar for eget vindu på sightseeing. 
...og fortsatt på Venice: Palmesøndag ble feiret på ordentlig vis, med en tur rundt et prakteksemplar av en palme.  
Feiringen fortsetter! 
Turen gikk videre til Hollywood Boulevard, og der satte vi oss ned på en kafé for en matbit før vi skulle ut og se på stjernene. Mye godt å få tak i der, altså!
Mens vi satt der kom det en dame og spurte om vi ville ha billettene hennes til Cirque de soleils forestilling "Iris". Vi trodde ikke våre egne ører, men klarte etter hvert å takke pent ja til den snille damen!  
Det ble tid til en liten spasertur før showet også. 
Gutta boys er klare for show på det berømte Kodak Theatre, hvor den årlige Oscarutdelingen finner sted! 
Kjærestepar inne på Kodak Theatre. 
Det ble også en tur på Six Flags, noe Ole hadde gledet seg til i et halvt år! Det ser ut til at det infridde rimelig bra! 

Ja, jeg får bare beklage bloggtørken som har vært! Det blir ikke så mye tid til blogging og sånt når man har besøk. Skal prøve å komme sterkere tilbake etter hvert! Har masse bilder fra stranda og Griffith Observatory og Disneyland og gudene vet hva! Vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar