fredag 23. desember 2011

Juleferie i Fedrelandet


Ja, da er jeg og Karl Yngve på plass i fedrelandet, også kjent som Norge. Vi landet i Trondheim tirsdag ettermiddag i sekstida, etter 26 timer på reise. Da ble vi hentet av min stemor Gunnveig, som tok oss med til mamma. Mamma hadde laget pizza, og selvsagt kom familien inn døra etter tur: Gunnveig, Pappa og Sivert var der ei stund før de dro videre på musikkøvelse og liknende. Etter hvert kom også Besta og Bestefar innom, og så Einar, Anita og Hilde. Astrid og Vidar tok også turen innom, siden Astrid hadde vært snill og ordnet med noen julegaver for meg. Hehe. Det var en koselig kveld med god pizza og godt selskap.



Morgenen etter kjørte mamma oss til flyplassen.





Etter et lite timinutt i lufta fløy vi over min egen Barteby, eller Trondheim som den også kalles. Der var sola såvidt begynt å stå opp, og et par av bygningene var badet i sollys.



Da vi kom fram til Ålesund ble vi møtt av denne fantastiske utsikten. "Der er Jon Vegard" sa Signe Berit, og det tror jeg hun har rett i. Han er med oss over alt, men spesielt her.



Tenk at dette er utsikten fra Signe Berit og Jon Inges hus!



Akkurat nå sitter vi alle sammen og koser oss med magene fulle av risengrynsgrøt, og Eli har fått marsipangris. Vi er her alle sammen: Jon Inge, Signe Berit, Stine, Lars Eivind, Karl Yngve, Alf Børge, Eli og jeg. Vi koser oss med vin og julekaker, julemusikk og koselig prat. I går var også Line og Bjarte her på middag, og det var også veldig koselig! Jeg tror denne julen blir bra!

Stor klem til alle fra Sunnmøre! 

2 kommentarer: