tirsdag 29. november 2011

På Ønskelista


Hei alle sammen! Nå er det lenge siden sist jeg skrev noe her inne! På tide, altså! Det har skjedd en del siden sist, blant annet har vi vært i Seattle og opplevd ekte amerikansk thanksgiving. I tillegg har jeg fått meg arbeidstillatelse her i USA, noe som både jeg og andre folk som har prøvd ble overrasket over. Spennende saker, altså! Jeg har faktisk et jobbintervju på fredag. Spennende å se om det blir noe. I tillegg har jeg fått kontakt med en trivelig norsk fysioterapeut som jobber her i nærheten, nærmere bestemt Newport Beach. Jeg var innom kontoret hennes for en uke siden nå, og hvis jeg vil kan jeg få være hos henne og lære. Hun kunne ikke betale meg for å være assistent, men kanskje hvis jeg kunne gjøre andre ting, f.eks være sekretær eller liknende. Blir spennende å se i alle fall!

Jeg kommer sterkere tilbake med blogging om Seattle. Nå, til noe helt annet:

Jeg ønsker meg denne veska til jul! Jeg bare sier det. Se, så fin! Sukk...den koster dessverre intet mindre enn 265 dollar, noe som er ca 1500 norske kroner. Veska er av merket Jack Georges, og er ekte italiensk lær. Fænsi Shmænsi. Tenk hvis jeg begynner på mastergrad til høsten (jeg driver og tenker litt på det). Da kan jeg sprade rundt på Dragvoll med denne! Det hadde vært noe, eller hva?

Den finnes i blåfargen på bildet under også. Tror jeg liker den fargen best, selv om den rosa også er dødskul! Den finnes også i alle de "vanlige" fargene. Svart, brun, vinrød, knallrød, ja, og så i orange og gult, da. De to siste er vel ikke så alt for vanlige.


Snakkes! 

1 kommentar: