fredag 23. september 2011

Huset med de rare i


Ja, her er det lenge etterlengtede blogginnlegget om leiligheten vår! Den er lys og fin, med vinduer på alle kanter!  Og så er det god plass til gjester, for vi har da en svært vakker (vel, den duger sikkert til formålet) sovesofa for gjester, og den har jeg glemt å ta ordenglig bilde av. Men det går vel greit. Noen av bildene er litt mørke, men hva får man vel til med en iPhone? 

Velkommen til "The Grand Tour"!Dette er det du ser når du kommer inn døra her. Ser da ikke så verst ut, dette? 


Bak lampa her kan man glimte den mye omtalte sovesofaen. Den er grønn. I denne sofaen befinner vi oss ofte om kveldene mens vi ser på "Supernatural". Nei, det er ikke et av TV Norges "realityshows", men en ekstremt kul serie med to kjekke brødre som kjører rundt i en veteranbil og kverker monstre og demoner mens deilig 70-tallsrock durer på i bakgrunnen. Nice!

 Ja, en liten digresjon der... Her er kjøkkenet. Lyst og fint, og med alle fascilteter! Vi har oppvaskmaskin, stort kjøleskap, komfyr, brødrister og kaffetrakter. I sistnevnte redskap har vi traktet nydelig kaffe fra Starbuck's som ligger rett nedi gata her. Mmh! I vasken er det også en sånn "restekvern" som man kan skru på etter oppvasken. Ja, dere vet, en sånn som offer nr to eller tre i skrekkfilmene ofte setter hånda si fast i sånn at dem blir most. Hehe. Vel, jeg tror ikke vi får til å mose noen hender i kverna vår. 

Kjøkkenbordet og kjøkkenvinduene. Det er masse lys her på dagtid. Koselig. Som dere ser har jeg spredt masse greier rundt på bordet. Her holder jeg på og lager bryllupsalbum! Stas! 

 
Jeg har selvsagt gått til innkjøp av en potteplante. Planter er fint! 

Terassen vår, eller "the patio", som jeg har lært meg at det heter her. Der er det koselig, og jeg har store planer om å kjøpe inn stearinlys og denslags til vi får besøk, så kan vi sitte og nippe vin der ute mens gresshoppene koser seg. Vinen koster forresten 30 kroner i dagligvarebutikken. Befriende å bare kunne ta med seg ei flaske vi bare sånn læll, liksom. I går så vi forresten en kjempesøt liten kanin hoppe over terassen! Sensasjon for oss, men Elizabeth (kona til KY's veileder) sa at kaniner er vanlig her. Og så så vi sannelig en til noen timer etterpå. Så jeg antar at vi blir vant til dem etter hvert. 

 
Neste stopp i "touren" er badet. Det er helt greit, det. Masse speil og bra med benkeplass som vi allerede har tatt i bruk, som dere ser. 

Dusj og do er det ingenting å si på! Fine greier. 

 Når vi kommer ut fra badet igjen, ser man soveromsdøra til høyre.

 Soverommet er på størrelse med det vi har hjemme, og så er det walk-in closet der. Kjempegreit det, altså!

 Og så er det en kommode med et digert speil over...

 ...og så er det en eller annen idiot som driver og hopper i senga hele tida. 

 Vet ikke hvem det er jeg, altså...

 Hun er en tanke narsissistisk, ser det ut til. 

 -And very bendy! 


 Jaja, vi lar henne bare holde på. 


Ja, fikk du lyst til å komme på besøk nå da? Vi tar i alle fall gjerne imot! 

Neste innlegg: Bryllupsdagen!  
6 kommentarer:

 1. Leiligheten va kjempefin! : D veldig kul hu der i speilet, da :)

  SvarSlett
 2. Liker at KY's shorts matcher blomstene på planten.
  Gjennomført!
  :-) Astrid S

  SvarSlett
 3. Takk takk, folkens! Jeg ba KY selvsagt om å ta på seg akkurat den shortsen før jeg tok bilder, Astrid ;)

  SvarSlett
 4. LOL! fikk oss en god latter av hun der dama i speilet ass :-D

  SvarSlett
 5. Ja, nå lukter det topp-blogger her! Synes du tar "poseringer i dagens outfit" et skritt lenger. :D

  SvarSlett
 6. Synst du skal starte med dagens outfit ja. FOr poseringen har du iallefall inne :) Ser fint ut der dere er nå, gleder meg til å lese mer om hverdagen og se bilder og høre fra dere :)

  SvarSlett