tirsdag 6. september 2011

The summer of love: Hilde og Kjetil

Den 16. juli var det duket for et lavendelfarget bryllup i Meldal, nærmere bestemt på tunet i Mostuggu, familiens feriested. Jeg og Karl Yngve hadde strategisk nok ordnet oss med overnatting hos snille tante Eva og onkel Rune, og det var riktig så koselig. På selve dagen fikk vi hjelp av onkel Rune til å shine og ordne brudeamazonen, som dere ser på bildet under.


Vielsen skulle foregå i et stort partytelt på tunet. Undertegnede stod selv for de lavendelfargede vimplene, som gjorde seg veldig godt sammen med bl.a. de fine sommerfuglene bruden hadde fått hengt opp. I bakgrunnen (over) øver Cantusdamene før vielsen.

Jeg var så heldig å få lov til å hente bruden, forlover Berit og brudepike Jenny og frakte dem fra frisørsalongen til vielsen i brudeamazonen.

Bruden har ankommet Mostuggu, og overleveres til Kjetil av sin far. Brudgommens bror Henning spiller Mendehlsons brudemasj på trompet.

Cantusdamene fremfører "Så skimrande var alldrig havet" for brudeparet.

Det nydelige brudeparet gir hverandre sitt ja i finværet, til applaus og hurrarop fra tilskuerskaren!

Forlover Berit holder brudebuketten og følger spent med!

Vakker brudebukett!

Tante Kirsti, brudens søster, spiller opp til utgangsmasj sammen med resten av spellemannslaget. De lagde herlig taffelmusikk til en ekstremt hyggelig og stemningsfull formiddag på tunet i Mostuggu

Det mingles.

To som er ytterst fornøyd med livet!

Brudens venninner Lill, Marianne, forlover Berit og søster Kirsti storkoser seg med sprudlevin og strålende sol.

Middag på samfunnshuset. Herlig oppdekking med hjerteformede servietter og navnelapper som er godterposer!

Det ble etter hvert kaker og kaffe!

Undertegnede var med på fjollerier til ære for bruden sammen med Kronbaronessen fra Øvre Bergslien og Hoffnarren fra Indre Troms.

Det ble etter hvert dansing av ypperste sort, og festen fortsatte ut i de sene nattetimer med ulike dasearter som swing, lindy hop, reinlender og polka!

Vi ønsker Hilde og Kjetil mange gode år sammen som rette ektefolk! Gratulerer!

Karl Yngve og Helene


2 kommentarer: