fredag 23. september 2011

Steelhead Brewing Company

Ja, jeg sa det skulle komme et bryllupsinnlegg her, men ombestemte meg. I går kveld tok vi turen ned til Steelhead Brewing Company, en koselig drikke-og spiseplass som minner mye om Mikrobryggeriet i Trondheim. De brygger flere ølsorter og de fleste er riktig gode! Jeg bestilte meg f.eks I.P.A. med hint av grapefrukt. Nam! 

Ølbrikke anyone? Skal jeg ta med til ølbrikkemuseet i Steinkjer? 


 Karl Yngve har fått seg en stout, og er rimelig fornøyd! Nå venter han bare på en starter han har bestilt. 

"Starteren" kom, og Karl Yngve ble sjokkert. Vi har jo hørt det der med at porsjonenen i USA er gigantiske, men vi tenkte "neida, de overdriver sikkert!".  

Meeen joda. Vi måtte ha vært minst tre personer, eller to ekstremt sultne, for å klare å spise den "starteren" der!   

Så kom hovedretten. Den var faktisk ikke så alt for langt unna hva man kan forvente enkelte steder i Norge. Bare litt større, kanskje.  

Karl Yngve resignerer med en slurk stout. 

Vi klarte kanskje å spise 40 % av maten vi kjøpte. Det er heldigvis ikke kjempedyrt her da. Og godt var det også! Jeg kjøpte meg burger med stekt sopp og sveitserost. Den var kjempegod, bare synd det gikk så masse mat til spille! 

5 kommentarer:

  1. Det er visst meningen at damen skal legge igjen en del mat på tallerknen, du vet, i kokketteriets navn.

    SvarSlett
  2. Hehe, ja. Eg trur forresten 40% var ein god overdrivelse. Var vel nærmare 20-30%. Er heilt sikker på at det var meir enn nok mat til 5-6 personar på bordet vårt...

    SvarSlett
  3. Lykke til med etablering av hamburgerrompe!;p Så innmari godt ut, da!:)

    SvarSlett