tirsdag 18. oktober 2011

Balboa Fun Zone - Newport BeachJa, her kommer et innlegg om helgens oppdagelsesferd. Det var virkelig på tide å sjekke ut Newport Beach, siden den er en av de nærmeste strendene i forhold til der vi bor! Balboa er et lite sted i Newport beach som ligger på en tynn landstripe mellom havet og Newport havn. Her er havna på vår høyre side.Mange fine båter å se! Newport Beach er et av rikmannsstrøkene i vårt nærområde, og det var en og annen yacht å se. 


Det viste seg at det var flere grunner enn fine båter til å se stedet, blant annet Balboa Fun Zone, som inneholder et herlig fargesprakende pariserhjul, samt noen andre gøye saker. De som har lest bloggen tidligere, f.eks om Santa Monica, har sikkert skjønt at jeg ELSKER pariserhjul! Eksemplaret på Balboa var en nydelig liten sak, som så ut som noe Barbie kunne lekt med! 


"Dette skal prøves!"


...så da prøvde vi det! Det kosta oss $3 hver eller noe sånt. Helt greit!


En fornøyd frue oppe i pariserhjulet! 


Weee! Stilig maskineri, altså! 


Karl Yngve nyter utsikten fra hjulet! 


Mannen foran oss digger det! 


Vognene er så fine! 


Masse lyspærer på hele pariserhjulet! Jeg tror vi må tilbake og se det når det er mørkt en gang. Det gjelder forsåvidt også for pariserhjulet i Santa Monica, som visstnok skal kjøre et spektakulært lysshow etter mørkets frembrudd! 


Oppi pariserhjulet fikk vi god oversikt over havna og alle båtene...


...blant annet denne ekstremt sjarmerende ferga med plass til hele tre biler! Haha! Denne hadde nok ikke levd lenge på Sunnmøre, akkurat! Jens, som er pappa'n til min venninne Marte, og ekstremt amerikafrelst, anbefalte oss å ta denne ferga for sjarmens skyld. Vi gjorde ikke det denne gangen, men det er definitivt et must! 


En artig båt  som lå og duppa ved pariserhjulet. Wannabe Kon-TIki? 


Fri utfoldelse i strikken! Dette må muligens også prøves neste gang vi er der!

 

Før vi gikk videre fra Balboa Fun Zone og sa hadet til pariserhjulet, så jeg en haug med heliumballonger! De som har sett bryllupsbildene skjønner sikkert at minst en av oss to har en greie for heliumballonger, i tillegg til pariserhjul. - Er det Karl Yngve jeg snakker om nå? Neppe. 


Det viste seg at ballongene hørte til en engagement-shoot som foregikk foran pariserhjulet. Fantastisk! Jeg sneik meg til å knipse et bilde av det lykkelige paret. Håper de ikke sporer meg opp og saksøker meg av den grunn. Hehe! 


På vei ned til stranda så vi denne freshe baren, som var full av liv og harry-drinker allerede klokka fire på lørdags ettermiddag. Jau, så dette kan altså være en aktuell plass å dra hvis vi vil drekke! 


Atter en vakker strand i Orange County: Newport beach. 


Jåla i nye klær koser seg i sola! Hvis du vil lese mer om antrekket til jåla, kan du trykke her.

Jepp, det var virkelig fint på Newport Beach! Vi må definitivt ta med gjestene våre hit! Anne Cecilie og Linda har allerede kjøpt seg amerikabilletter til mai-juni, og vi gleder oss masse til de kommer! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar