tirsdag 11. oktober 2011

Seal Beach Pier

Det var ikke bare drager på Seal Beach på søndag. Det var også mye annet å fotografere. Vi koste oss masse, blant annet gikk vi helt til enden av piren. På veien så vi både fugler, fiskere, surfere, og et band på en bil. Ja, på en pickup truck! Stas! 


Duene satt klare til å bivåne dragefestivalen. Karl Yngve nyter utsikten. 


Surfene venter på den perfekte bølgen. Dessverre var det lite bølger denne søndagen.


Jeg gikk en tur på piren, og søkte havets ro...
Yeah! Fisketeknikk på Seal Beach.


Fuglene sirklet rundt for å se om det ble noe fisk.


"Får jag bajsa på din bil?" Surferne venter fortsatt på den perfekte bølgen.


Gi meg sykkelen din...! Sukk, den var fin.


Huskonsert...eller bilkonsert! Bra innsats, da! Jeg hadde ikke gidda å drasse rundt på flygelet mitt. Bra noen gjør det, så vi får opplevelser som denne!  Vofsen var også med! 


Fiffig måte å fremføre jazz på. Vi likte det i bøtter og spann! 

Så dette var de "utenomdragiske" opplevelsene på Seal Beach. Anbefaler absolutt dette stedet, både med og uten drager! De har en liten handlegate med mange koselige butikker, og veteranbilene er overalt. Vi hadde en fin søndag, med andre ord!4 kommentarer:

 1. Er det fine bølger å surfe på der?

  SvarSlett
 2. Nei, ikke som jeg så. Da drar vi heller til Huntington Beach! Den er et kvarters kjøretur unna Seal Beach, og litt nærmere der vi bor! Jeg og KY stakk dit en tur etter dragefestivalen, og KY kjøpte seg et sånt brett man ligger på (husker ikke hva det heter i farta). jeg skal legge ut bilder, så får du se! Huntington beach er surfestranda med stor S i LA og Orange County.

  SvarSlett
 3. Cool! Surfin' USA :)
  Jeg må forresten kommentere det øverste bildet av fuglene på telefonledningen. Det minner meg om den herlige Pixarfilmen med alle småfuglene og han store på telefonledningen. Merker jeg må se den igjen nå. :)

  SvarSlett
 4. Haha! Ja, jeg tenkte også Pixar da jeg så de fuglene :-)

  SvarSlett