onsdag 12. oktober 2011

Søndags Ettermiddag På Huntington Beach


 

På lørdag etter dragefestivalen dro vi videre til Huntington Beach, som regnes som surfestrand nr 1 her i Orange County. På stranda er det masse vbolleyballbaner, surfebutikker og de har selvsagt en pir, som alle andre voksne strender. Ytterst på piren er det en liten restaurant som ser ut som et badehus fra Mummidalen. Skjønner dere hva jeg mener?

Karl Yngve var sliten og varm etter å ha trasket i hælene på meg på dragefestivalen, så han kastet seg ut i bølgene!Jeg kjente også bølgene der jeg stod! Jeg koste meg med å ta flere bilder mens Karl Yngve plasket rundt i vannet.Det var masse folk på stranda!"Hvem gjemmer seg inne i magiske hatter, jo, Muuuumiiii...". Ok da, så er Mummihuset, og sikkert badehuset til Mummi også, høyere. Men jeg hørte sangen jeg, altså!Jeg har fått en liten obsession med disse fine badevakttårnene jeg, altså! Kanskje det er fordi de minner meg om barndommens TV-helter? Eller kanskje det er fordi de har en tendens til å være malt i pastellfarger? Det er sikkert litt av begge.Fine er de i alle fall!Karl Yngve kom tilbake fra havet, mørbanket, men fornøyd!"Ej trur ej må tjøpe eit sånt eit surfebrett, ej!"Så gikk vi for å kjøpe en flyteleke til Karl Yngve.

Dessverre får dere ikke se Karl Yngve surfe rundt på sitt splitter nye brett, da kameraet gikk tom for batteri. Han kjøpte seg et sånt lite et som man skal ligge på magen oppå. Han fikk til å surfe med på et par-tre bølger også. Stas!

Såh? Fikk du lyst til å dra hit nå?


7 kommentarer:

 1. Jeg kjenner at jeg blir litt misunnelig når det er ETTERMIDDAG, og dere kan deige dere med bading og soling. Men jeg kan hvertfall deige meg i sofakroken med et ullteppe og en god, varm kopp te. Det gjør vel ikke dere?

  SvarSlett
 2. Haha! Vi kan deige oss i sofakroken vi også, for det er mørkt klokka sju, og temperaturen synker ganske fort etter det. Men det er ikke helt som i Norge, for gresshoppene starter å feste etter mørkets frambrudd ;)

  SvarSlett
 3. Jeg har skrapa bilen om morgenen flere ganger denne uka...

  SvarSlett
 4. Vad mysigt det ser ut! Det börjar bli lite väl kallt här i Sverige nu... :)

  SvarSlett
 5. Nesten slik at eg trur dokke kosar dokke. Får lyst til å vere ilag,ja.

  SvarSlett
 6. Ja, det er kjempekoselig! Det er vel kaldt i både Sverige og Norge nå, tenker jeg!

  Så koselig at du har lagt igjen en kommentar, Signe Berit! Stas! :)

  SvarSlett