søndag 2. oktober 2011

Fullbright Luncheon in Malibu


This blog is currently written in norwegian. If any English speaking readers wants to follow us on our little site, please tell us in the commentary field or send an email to helene.rendal@gmail.com, and we will start writing the blog in English! 

Ja, dere! Tid for nye eventyr fra Ameriken! I går var vi på Fullbright Luncheon hos Dr. and Mrs. Amarjit Marvah i Malibu. Fullbright er programmet som har gitt Karl Yngve stipend her borte. Dr. Marvah er en kjendis-hudlege og mildt sagt stryrtrik. Velstanden ser man på lang avstand, f.eks på porten hans.Da vi var kommet innafor portene så vi en kjempehage med masse fine statuer og utsmykninger. Hagen fyltes sakte men sikkert opp med Fullbright-folk fra hele Los Angeles-området, samt San Diego. Det var gratis mat og drikke (ja, bar), og hver gjest tok med seg en liten dessert-rett.Dr. Marvah har selvsagt basseng og lysthus. 


Vi koste oss masse! Deler av hagen, med opptil flere paviljonger. Jeg kan få dette huset, altså. Det er helt greit for meg!
Vi traff kjendispsykologen Dr. Deborah Cooper, og hennes PR-person PJ Stratton. Dr. Deborah har hatt over 1200 TV-opptredener, 600 av dem i sit eget talk-show. Hun kalles "The Relationship doctor" i USA. Hun fortalte meg at hun var i Trondheim i forbindelse med 1000-års jubileet i 1997 og hadde radioprogrsm der for å trekke amerikanere til Trondheim. Jeg bare: "Har du vært i Trondheim!?!" Tror hun har vært litt over alt jeg, gitt! Vi fikk kortet til både henne og PJ, og skulle bare kontakte dem hvis det var noe. Vi traff ellers mange trivelige folk, blant annet et Islandsk par som bor i Downtown LA og en god del tyskere. Tror halve selskapet må ha vært tyskere, men jeg tror alle verdensdeler var representert. Under: Karl Yngve diskuterer med Dr. Deborah.Under ser vi Irvine-gjengen. Vi fylte en bil med oss fem og kjørte oppover på lørdags morgen. Til venstre sitter Eryn fra New Zealand, Karl Yngve, tyske Markus og tyske Daniel. Eryn jobber med PhD i psykologi, Markus er akkurat ferdig med bachelorgraden sin i IT, og Daniel holder på med en bavhelorgrad i filosofi. Artige folk å henge med!


Vi måtte selvsagt få med meg på et bilde også! Vi hadde alt i alt en super lunsj i hagen til Dr. Marvah. Når klokka nærmet seg fem dro vi videre for å se mer av LA når vi først var i området. Det kommer flere innlegg med bilder av Santa Monica Beach og solnedgangen på Venice Beach! Vi var alle enige om at vi hadde hatt en fin tur, og at vi definitivt bor på feil side av Los Angeles. Irvine er litt kjedelig i forhold, for å si det sånn. Det er bra vi har førerkort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar