mandag 31. oktober 2011

Halloween og Redondo Beach


Jeg starter dette innlegget med denne framifrå låten. Det er This Is Halloween fra filmen A Nightmare Before Christmas, en av mine favorittfilmer. Jeg nevnte jo i forrige innlegg at vi møtte Jack Skellington i Disneyland på onsdag. Det var stas! Vel, her er en av de mange godlåtene fra filmen hans. Psykedelisk artig!

Så litt om oss: I dag er det Halloween her i Irvine, California, og det må selvsagt feires! Vi skal kjøpe inn godis til ungene, og håper det kommer noen på døra. Jeg og Karl Yngve har allerede feiret Halloween en del, noen vil kanskje si en hel del. Jeg var ikke i spesielt god form da vi kjørte hjem fra LA i går. Takk Gud for at det er strender overalt her. Det var veldig godt å ligge i sola og daffe i bakfylla. Mmh! Vi hadde det i alle fall storartet på Halloween-fest hos Agla og Bergur i LA. Karl yngve var kledd ut som Clark Kent, og jeg....vel hva skal man kalle det? Random 50's chick? Ja. Alt for å få lov til å rulle opp håret! Haha! Jeg hadde med kamera, men glemte å ta bilder. Typisk meg! Men Agla har tatt noen, så jeg skal få av henne :) Festens klientell var en fin blanding av Amerikanere, Islendinger, to nordmenn, en kanadier og en svenske. Aritge folk!

Selv om jeg ikke har bilder av selve festen så kan jeg legge ut bilder fra dagen derpå. Etter å ha spist en bedre MacDonald's takeaway frokost kjørte vi sørover på Pacific Coast Highway, og fant en riktig så fin strand som heter Redondo Beach. Der var det også en fantastisk pir, som gikk i loop, og som var full av restauranter og sånt. En fin plass!Før vi kom til Pacific Coast Highway måtte vi kjøre gjennom LA, og det var ganske stilig! LA er ingen skyskraperby hva antall angår, men de skyskraperne de har er riktig så fine!Veiene her borte er ganske imponerende også! Overalt er det sånne store platåer som bilveiene går oppå! Steintøft! Karl Yngve kommenterer det hver gang vi kjører rundt her! Han er veldig fascinert. Jeg også, forsåvidt!Ahh. Framme på Redondo Beach. Et vakkert syn!

Sjøla har lagt seg til og har det rimelig bra!

Karl Yngve på piren.Piren hadde flere greiner med diverse restauranter på.Blant annet en sjørøver-restaurant!Og en pizzeria med forseggjort fasade.Vi spiste middag på denne litt rare, men gode restauranten, som heter Old Toby's eller noe sånt. Husker ikke i farta. Legg merke til Halloween-pyntinga, særlig spøkelset oppe i venstre hjørne. Søt ja?Jeg satt like ved vinduet, og der satt også denne måsen. "Kan jeg få maten diiiin? Pliiis?" sa den. Men jeg ville ha maten min selv.

Alt i alt en meget bra helg dette, altså! Den ble avsluttet i sofaen med to filmer etter hverandre og MASSE godteri! Jeg skal komme tilbake med kostymebilder hvis jeg får de fra Agla og for det andre får lov å publisere dem for de som er med på bildene! Snakkes! 

2 kommentarer:

  1. Haha I finally stopped being hungover late last night... what a crazy crazy night ;) And my apartment looks a little better now, although I'm afraid we might need to get a new carpet haha... the carpet had one too many cupcakes :D

    Anyway I see you had fun for the rest of the day :) I'll let you know when I've uploaded the pictures!

    SvarSlett
  2. My hangover vanished late last night too ;) We just took it easy for the rest of the day. You guys sure know how to party! We had a great time! And I hope you carpet can be cleaned, so that you woun't need to buy a new one!

    SvarSlett